2017: Focus op essentie

Categoriën:
Leatherman introduceert nieuwe back-to-basic messen voor Outdoor.

Skeletool KB / KBX
Leatherman introduceert de Skeletool KBX, een compact outdoor-zakmes dat je eenvoudig met één hand kunt openen. Het mes is robuust, sterk en toch zeer licht van gewicht. Een echt werkpaard dat je overal mee naartoe neemt, in broek- of rugzak. Het lemmet, gemaakt van 420 HC roestvrijstaal, is half gekarteld voor het snijden van touw. Het aluminium heft ligt lekker in de hand en biedt een stevige grip. De clip op de achterzijde doet tevens dienst als flesopener. Het uitgeklapte mes is 15 cm lang en weegt 38 gram. Leatherman Skeletool KBX is verkrijgbaar in de kleuren groen, zilver en blauw. Dit mes is ook verkrijgbaar met een volledig glad lemmet in de kleur zwart: Leatherman Skeletool KB.
 
Leatherman Juice CS3
De Leatherman CS3 is een kleine multifunctionele tool, uitgerust met kurkentrekker, schaar en flessen- en blikopener. Een echte basic: licht van gewicht en ideaal om altijd bij de hand te hebben. De praktische tool is de perfecte assistent voor een gezellige avond met een mooie fles wijn. De CS3 heeft geen mes en is dus geschikt om mee te nemen in het vliegtuig. De Leatherman Juice CS3 is verkrijgbaar in de kleuren blauw, groen en oranje.
 
Leatherman Juice B2
De Leatherman Juice B2 heb je altijd op zak. Dit ultralichte tooltje is uitgerust met twee verschillende messen van 420HC staal: één glad lemmet en één gekarteld lemmet. Een ideale reisgenoot voor op de camping of om onderweg kleine klusjes snel op te lossen. Het uitgeklapte zakmes is 14,9 cm lang en weegt 42 gram. Ingeklapt meet het 8,2 cm.
 
Bekijk de nieuwste modellen