Wave+ nu met vervangbare draadknippers

Categoriën:
De Leatherman Wave is tot op heden onze populairste multitool ooit. Sinds 1998 zijn er wereldwijd meer dan tien miljoen van verkocht. Nu is er de Wave+ met eveneens 17 gereedschappen, maar met één belangrijke verbetering. De bek van de Wave+ is nu uitgerust met verwisselbare draadknippers van 154 CM staal die eenvoudig te vervangen zijn.
 
Ook de etui is verbeterd. Deze is nu gemaakt van slijtvaste nylon en de Velcro klittenbandsluiting is vervangen door een drukknoopssluiting van staal voor een extra stevige sluiting. De Wave+ is voorzien van een groot aantal praktische en functionele gereedschappen die worden vergrendeld als ze uitgeklapt zijn. De twee messen, vijl en zaag zijn te gebruiken zonder de Wave+ te openen en hebben elk hun eigen bijzondere specificaties. Ook de schroevendraaiers, liniaal, schaar en flessenopener komen vaak van pas.
 
De Charge en Charge TTi krijgt in de loop van 2018 ook een nieuwe bek met vervangbare draadknippers van 154 CM staal. Behalve de verwisselbare draadknippers heeft de nieuwe Charge+ ook een kartelmes met haak en opnieuw ontworpen aluminium beschaling. De plus-modellen zijn verkrijgbaar zijn bij de betere outdoorspecialist.
 
Zoek een winkel